Kurset som kan ændre dit liv

Et 7-dages Personligt Udviklingsseminar der vil forvandle dit liv

Om at slippe barndomstraumer!

Jeg, Henning, kan meget varmt anbefale deltagelse i Childhood Dekonditioning, med kursusformen kaldet Primal Intensive, fordi jeg selv som 38 årig deltog i et lignende kursusforløb. Det var virkelig transformerende for min mentale sundhed og trivsel.  Jeg opdagede under primal- kurset dengang, at jeg bar rundt på mange ubevidste følelser og traumer fra min barndom. Det var vrede, sorg, sårethed, svigt, skam, mindreværd spc. i forhold til kvinder og meget andet. Jeg opdagede også, at for at føle mig accepteret og fortjent til positiv kontakt og anerkendelse, så skulle jeg være en sød og flink dreng, der lukkede ned for de følelser og den udvikling, som jeg lærte var uhensigtsmæssig,- dengang.

Som voksen gjorde det psykiske pres fra de nedlukkede følelser mig mismodig, konfliktsky, umandig og mindreværdig som ægtemand, træt og energiforladt. En formiddag sad jeg på jobbet og hørte en indre stemme sige til mig: ”Henning, du er ikke lykkelig”. Jeg havde alle forudsætninger i mit bevidste daglige liv for at kunne være lykkelig, men den indre stemme havde ramt mig med sit budskab. Kort efter så jeg en annonce med en tekst som til kurset Childhood Dekonditioning, som nu holdes for 5. gang på InspirationsCenter Maribo fra 12. til 19. maj 2019. Vil du gøre noget virkelig godt for dig selv, så meld dig som deltager og gå i gang med at slippe dine barndomstraumer!

PRIMAL INTENSIVE – CHILDHOOD DEKONDITIONING..

Her er et følelses- udviklingskursus der virkelig flytter negative handlemønstre ladet med sorg, vrede og traumer til ny følelses frihed med tilfredshed og livsglæde.

Du kommer til at opleve sandheden om din barndom og hvordan det påvirker dit liv som voksen. Her kan du starte din egen frigørelse!

GØR DIG KLAR TIL EN NY BEGYNDELSE I DIN LIV!

Dette stærkt strukturerede program er en invitation til radikal transformation, der giver vedvarende resultater.

Rejsen begynder i nutiden og fører dig trin for trin tilbage til din barndom for at opleve og forstå de forældre- og miljømæssige forhold, du måtte tilpasse dig for at kunne være der. Det var da du lærte at forholde dig til dine forældres og andres ønsker og krav, så du fik eller måtte opgive at få deres positive kontakt, omsorg, kærlighed og accept.

Det var dengang du absorberede eller lukkede af for dine forældres adfærdsmønstre og dannede dine værdier.

Perfekte forældre findes ikke. Derfor har vi alle “bagage” med fra vores fortid. Skadelige barndomserfaringer, hvoraf mange ikke huskes bevidst, kan tvinge os til at lukke vores hjerter og lave undgåelsesstrategier som selvbeskyttelse mod yderligere smerte. Denne beskyttende barriere mod vore psykiske sår, låser os inde og andre ude og kan hæmme vores evne til at udvikle tætte relationer.

Uanset om du er opmærksom på det eller ej, så er dine følelser stærkere påvirket af tidlige negative følelser end de fleste af os nogensinde forestiller os. De negative aspekter af denne konditionering skaber undgåelses- adfærd og uønskede resultater i vores voksne liv. Men, det kan ændres med terapeutisk arbejde, f.eks ved deltagelse i dette kursus

Gør det: Det vil positivt påvirke dine relationer, karriere, sundhed, mentale og åndelige velvære.

Primal Intensive er en naturlig proces til at heale dine følelser. Under kurset vil du blive understøttet af leder og assistenter i at lukke op og udtrykke dybt tilbageholdte følelser, herunder vrede, sorg, smerte, skam, ensomhed. Det vil give dig mulighed for at bryde fri af den del af din fortid, der blokerer strømmen af ​​din vitalitet i kroppen.

DE PERSONLIGE UDVIKLINGSFORDELE AF PRIMAL INTENSIVE INDEHOLDER:

 • En transformativ rejse ind i kernen i selvet
 • Opnå fred med din fortid
 • Tilgivelse til dig selv og andre
 • Følelsesmæssig helbredelse og sundhed.
 • Blive mere rummelig og dygtig til at håndtere dine følelser
 • Relationer, formål og større glæde i livet
 • Tillid til at livet vil give dig det, du har brug for
 • Forbedrede personlige forhold med din nuværende familie.
 • Mere begejstring for livet
 • Mere effektivitet på arbejdspladsen
 • Følelses- sikker i dig selv og frihed til at være dig selv.
 • Slipper anspændthed i tanker, krop og psyke.
 • Modvægt mod selvudslettende adfærd, angst og depression
 • En bedre forståelse, accept og tolerance af andre.
 • Øget selvværd og selvtillid
 • Forbedret evne til at rumme og håndtere svære følelser og konflikter.
 • Og meget mere…

HVAD DER SKER

Under kurset bliver du indbudt og udfordret i en sikker atmosfære med tilstedeværelse af omsorg, kærlighed, integritet og godt hjerte.
En række forskellige Primal Intensive metoder anvendes. F. eks. følelsesmæssige / fysiske øvelser, skriveopgaver, tegning, guidet visualisering, undervisning / gruppedeling, tider med stilhed, meditationer, følelsesmæssig frigørelse.
Under Primal Intensive er Puja og hendes team af assistenter der for at støtte dig helhjertet med respekt, positiv opmærksomhed, nærvær, kærlighed, integritet.

Workshoppen er åben for dig, der ønsker at forbinde dit indre væsens sandhed og vitalitet gennem det udfordrende, men alligevel givende arbejde med at forandre traumatiske, dybe følelser. Kurset foregår på letforståeligt engelsk.

FØR PRIMAL INTENSIV

Efter at have kontaktet os, arrangerer vi et forudgående Skype-opkald med Puja for at fastslå, at Primal Intensive Childhood Dekonditioning er egnet til dig på dette tidspunkt i dit liv. Her får du mulighed for at møde din facilitator og stille spørgsmål, du måtte have. Din deltagelse vil blive bekræftet, når dette opkald har fundet sted. Ved accept vil du modtage en introduktionspakke med yderligere oplysninger.

www.pujalepp.comTlf.+49 8964 17 206. Du er også velkommen til at ringe eller maile til Henning på nektar@mail.dkmobil 2680 3030 med spørgsmål.

Efter kurset vil Puja være til rådighed for yderligere en-til-en-sessioner personligt ved hendes private praksis i München / Tyskland eller på verdensplan via Skype. Tjek hjemmesiden for individuelle sessioner. Du får også adgang til et online-fællesskab, hvor du kan fortsætte med at have forbindelse med andre mennesker, der har deltaget i Primal Intensive.

kurset som kan ændre dit liv