Indlæser Begivenheder

« All Events

Childhood Deconditioning ved Puja Lepp

maj 12 - 17:00 - maj 19 - 17:00

PRIMAL INTENSIVE – Childhood Deconditioning

Kurset foregår på letforståelig engelsk

Et 7-dages Personligt Udviklingsseminar for at forvandle dit liv

Oplev sandheden om din barndom og hvordan det påvirker dit liv som voksen og begynder at frigøre dig selv! ER DU KLAR TIL EN NY BEGYNDNING I DIN LIV?

Dette stærkt strukturerede program er en invitation til radikal transformation, der giver vedvarende resultater.

Rejsen begynder i nutiden og fører dig trin for trin tilbage til din barndom for at opleve og forstå de forældre- og miljømæssige forhold, du har modtaget i fortiden. Det var da du lærte at forholde dig til andre og hvordan du får deres kærlighed og godkendelse . Det var da, at du absorberede din forældres adfærdsmønstre og dannede dine værdier.
Skadelige barndomserfaringer (selv dem, der ikke huskes bevidst) kan tvinge os til at lukke vores hjerter i et forsøg på selvbeskyttelse mod yderligere smerte. Der er ikke noget som perfekte forældre. Vi har alle “bagage” fra vores fortid, og vi konstruerer vægge af følelsesmæssigt arvæv til at lukke vores uhelte sår. Denne beskyttende barriere låser os ind og andre ud og kan hæmme vores evne til at udvikle tætte forbindelser med andre. Graden af ​​denne selvbeskyttelse er lig med sværhedsgraden af ​​vores opfattede sår.
Uanset om du er opmærksom på det eller ej, er din egen følelse stærkere påvirket af tidlige livskonditionering end de fleste af os nogensinde forestiller os. De negative aspekter af denne konditionering skaber uønskede resultater og selvnedfaldende adfærd i vores voksne liv, medmindre det ændres og ændres ved terapeutisk indgriben. Det påvirker dine relationer, karriere, sundhed og åndeligt velvære.
Du vil blive understøttet for at låse op og udtrykke dybt holdede følelser, herunder vrede, smerte, skam, vrede, ensomhed og hjertesorg, hvis udtryk giver dig mulighed for at bryde fri fra ubevidst kondition, der blokerer strømmen af ​​din vitalitet i kroppen. Primal Intensive er en naturlig proces, der gør det muligt for din følelsesmæssige tilstand at helbrede ved at skabe en sikker situation for ærlig følelse af udtryk. Når du frigiver denne negative konditionering, vil du kunne få adgang til dine uudnyttede ressourcer af magt, visdom og kreativitet. Du finder hvad dit hjerte længes efter, opdag hvem du er og føler en forbindelse, føler livet og føler dig selv.

DE PERSONLIGE UDVIKLINGSFORDELE AF PRIMAL INTENSIVT INDEHOLDER:
Tilgivelse og følelsesmæssig helbredelse
Være mere flydende og dygtig i at håndtere dine følelser
Forbindelse, formål og større glæde i livet
Tillid til livet for at bringe dig det, du har brug for
Endelig gøre fred med din fortid
En transformativ rejse ind i kernen i selvet
Forbedrede personlige forhold med din nuværende familie og familie af oprindelse
Mere begejstring for livet
Mere effektivitet på arbejdspladsen
Følelse sikker i din egen hud og frihed til at være dig selv.
Relief fra vrede og depression
Tilgivelse for selv og andre og medfølelse
En bedre forståelse af kære
Øget selvtillid
Og meget mere…
HVAD DER SKER
Under udfordring holdes denne værksted i en sikker beholder med tilstedeværelse, kærlighed, integritet og godt hjerte.
En række forskellige metoder anvendes, herunder følelsesmæssige / fysiske øvelser, skriveopgaver, tegning, guidet visualisering, undervisning / gruppedeling, tider med stilhed, meditationer, følelsesmæssig frigivelse / karthase og videnskabelig traumafrigivelse.
Workshoppen er åben for dem, der ønsker at forbinde deres indre væsers sandhed og vitalitet gennem det udfordrende, men alligevel givende arbejde med at behandle dybe følelser.

FØR PRIMAL INTENSIV

Efter at have kontaktet os, arrangerer vi et forudgående Skype-opkald med Puja for at fastslå, at Primal Intensive er egnet til dig på dette tidspunkt i dit liv. Dette er en mulighed for at møde din facilitator og stille spørgsmål, du måtte have. Dit sted vil blive bekræftet, når dette opkald har fundet sted. Ved accept vil du modtage en introduktionspakke med yderligere oplysninger.

UNDER PRIMAL INTENSIV

Under Primal Intensive er Puja og hendes team af assistenter der for at passe dig og støtte dig helhjertet. Mens udfordrende, vil du blive holdt i en sikker beholder af nærvær, kærlighed, integritet og godt hjerte.

Efter primær intensiv

Efter værkstedet vil Puja være til rådighed for yderligere en-til-en-sessioner personligt ved hendes private praksis i München / Tyskland eller på verdensplan via Skype. Pls. tjek hjemmesiden for individuelle sessioner. Du får også adgang til et online-fællesskab, hvor du kan fortsætte med at dele og oprette forbindelse med andre mennesker, der har deltaget i Primal Intensive med Puja.

Detaljer

Start:
maj 12 - 17:00
Slut:
maj 19 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Inspirationscenter

Arrangør

Puja Lepp
Telefon:
+49896417206
E-mail:
puja@pujalepp.com
Hjemmeside:
www.pujalepp.com

Detaljer

Start:
maj 12 - 17:00
Slut:
maj 19 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Inspirationscenter

Arrangør

Puja Lepp
Telefon:
+49896417206
E-mail:
puja@pujalepp.com
Hjemmeside:
www.pujalepp.com