Kursuslokaler / undervisningsrum

Er du på udkig efter et unikt kursuslokale med mange forskellige muligheder?

InspirationsCenter Maribos undervisningsbygning er bygget i 1996 af det daværende Maribo Højskole. Her er en smuk sal på ca. 100 kvm. Salen bliver brugt til mange forskellige kursusformål. Vi har kurser hvor man bruger kroppen i bevægelse fx yogakurser med yogamåtter på gulvet. Så har vi kurser indenfor bl.a. psykologiske, psykoterapeutiske og konfliktmæssige efteruddannelser. Og sidst har vi kommuner og virksomheder, som benytter salen til forskellige personalearrangementer.

Ved siden af salen findes 2 ekstra rum på ca. 30-40 kvm, som også kan benyttes til undervisningsformål eller fx grupperum. Dertil har huset yderligere 4 grupperum, som kan benyttes.

I salen er der et stereoanlæg med 4 stk. højttalere, overheadprojektor, 2 flipboards til papir/ spritmarkere og 1 grøn tavle til kridt . Vi har ca. 60+ stole, 24 stk. Yogamåtter, 45 stk. Yogapuder og ca. 50 stk. Backjacks gulvstole.

Nyt undervisningslokale (NYHED Maj 2017)

Beskrivelse – Hvad får du og dine kursister ved at booke dette lokale?

Lokalet er ca. 35 kvm stort (8 meter langt og 4,5 meter bredt)
Lokalet ligger med direkte udsigt til haven, hvor der er adgang via dobbeltdør, som kan åbnes om sommeren
Lokalet er enkelt og smukt indrettet med rene klare linjer og farver, hvor der er god mulighed for at skabe intimitet i rummet.
Lokalet har fået tilført akustikloft med spots, som passer til husets rustikke stil.
Lokalet har megen sjæl og indbyder til mange forskellige kurser og retreats og er placeret i hovedhuset (den tidligere dagligstue som nu er inddraget til undervisningslokale)
Lokalet har overhead projektor der kan tilsluttes din computer eller afspille DVD, musikanlæg og 2 stk. håndlavede runde farvestrålende tæpper, som er valgfrie om man vil benytte.