Kursuslokaler / undervisningsrum

Er du på udkig efter et unikt kursuslokaler eller et undervisningslokale med mange forskellige muligheder?

Vores smukke sal er bygget i 2002 af det daværende Maribo Højskole, og det store undervisningslokale er kvadratisk på ca. 100 kvm. Salen bliver brugt til mange forskellige kursusformål. Vi har kurser hvor man bruger kroppen i bevægelse fx yogakurser med yogamåtter på gulvet. Så har vi kurser indenfor bl.a. psykologiske, psykoterapeutiske og konfliktmæssige efteruddannelser. Og sidst har vi kommuner og virksomheder, som benytter salen til forskellige personalearrangementer.

Ved siden af salen findes 2 ekstra rum på ca. 30-40 kvm, som også kan benyttes til undervisningsformål eller fx grupperum. Dertil har huset yderligere 4 grupperum, som kan benyttes.

Tilhørende salen findes et stereoanlæg med 4 stk. højttalere, overheadprojekter, 2 flipboards til papir/ spritmarkere og 1 grøn tavle til kridt . Vi har ca. 60+ stole. Derudover kan man låne 24 stk. Yogamåtter, 45 stk. Yogapuder og ca. 50 stk. Backjacks gulvstole.

Nyt undervisningslokale (NYHED Maj 2017)

Beskrivelse – Hvad får du og dine kursister ved at booke dette lokale?

Lokalet er ca. 35 kvm stort (8 meter langt og 4,5 meter bredt)
Lokalet ligger med direkte udsigt til haven, hvor der er adgang via dobbeltdør, som kan åbnes om sommeren
Lokalet er enkelt og smukt indrettet med rene klare linjer og farver, hvor der er god mulighed for at skabe intimitet i rummet.
Lokalet har fået tilført akustikloft med spots, som passer til husets rustikke stil.
Lokalet har megen sjæl og indbyder til mange forskellige kurser og retreats og er placeret i hovedhuset (den tidligere dagligstue som nu er inddraget til undervisningslokale)
Lokalet har fået tilført overhead projekter, anlæg og højttalere, som er diskret sat op, og 2 stk. skræddersyede runde farvestrålende tæpper, som er valgfrie om man vil benytte.
Lokalet har 15 stole sat i hestesko. Stolene kan sættes anderledes, hvis man ønsker det.