Foreninger, virksomheder og organisationer

Leder du efter et unikt og måske lidt anderledes sted, hvor dine medarbejdere, medlemmer eller kolleger kan afholde jeres næste kursus?

På InspirationsCenter Maribo giver vi jer en hyggelig og uhøjtidelig ramme, hvor I både kan benytte vores smukke undervisningssal, nyde vores skønne hjemmelavede mad samt overnatte på hyggeligt indrettede værelser, hvis I har brug for det. Et oplagt sted, hvis I ønsker at koble et kursus med socialt samvær.

Meget mere end et konferencested

Vi hører ofte, at vi ikke ligner et traditionelt konferencested – noget vi er glade for og værner om. I stedet får vi rosende ord om vores hyggelige og næsten hjemlige rammer, vores uhøjtidelige stil, vores personlige service og vores eminente køkken.

Vores undervisningssal kan rumme op til 150 personer og vi har plads til 55+ overnattende. Er I flere, hjælper vi med indlogering på omkringliggende bed & breakfast.

Ro, natur og idyl

Vi kalder også stedet for ”Et fristed til dig og dine kursister”, netop fordi stedet er omgivet af ro, smuk natur og en dejlig parklignende have. En oplagt ramme, hvis I ønsker et afbræk fra hverdagen og med god plads til fordybelse.

Vi ligger ca. 3 km fra Maribo by med kort afstand til skov og strand og med Knuthenborg Safaripark som nabo. Samtidig ligger vi kun 5 minutter fra sydmotorvejen (frakørsel 48 ved Våbensted). Der er også god togforbindelse fra Nykøbing F til Maribo st.

Kontakt os endelig, så vi kan aftale en pakke, der passer jer.